Waarom AutoSock

Regio’s met onvoorspelbaar weer vereisen vaak dat voertuigen, zowel commercieel als regulier, sneeuwkettingen bij zich hebben. In grote delen van Europa voldoet AutoSock aan de kettingvereisten, terwijl AutoSock maar een fractie van het gewicht, de omvang en kosten heeft van een sneeuwketting.

Europa

AutoSock voldoet aan de vereisten van ÖNORM V5121 en voldoet aan de Franse voorschriften voor winteruitrusting. AutoSock kan dienen als vervanging voor sneeuwkettingen in de meeste landen in Europa. AutoSock is al meer dan 15 jaar actief op de Europese markt en is goedgekeurd met TÜV 53219. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Europese landen waar de AutoSock is toegestaan

Albanië Ierland Noorwegen
België IJsland Oekraïne
Bosnië Italië Polen
Bulgarije Kroatië Portugal
Denemarken Kosovo Roemenië
Duitsland Letland Servië
Engeland Liechtenstein Slovenië
Estland Litouwen Slowakije
Finland Luxemburg Spanje
Frankrijk Macedonië Tsjechië
Griekenland Montenegro Wit-Rusland
Hongarije Nederland Zweden
AutoSock verkoopt in samenwerking of met goedkeuring van BMW Group, Volkswagen, Peugeot, Citröen, Hyundai, Kia, Opel, Jaguar, Land Rover, Nissan, Bentley, and Volvo. • 1. Voorwielaandrijving versnelling op sneeuw
 • 2. Voorwielaandrijving versnelling op ijs

 • 3. Voorwielaandrijving vertraging op sneeuw
 • 4. Voorwielaandrijving vertraging op ijs

 • 5. Achterwielaandrijving versnelling op sneeuw
 • 6. Achterwielaandrijving versnelling op ijs

 • 7. Achterwielaandrijving vertraging op sneeuw
 • 8. Achterwielaandrijving vertraging op ijs
 •  

   

   

  AutoSock is de logische keuze.
  AutoSock is het enige alternatief van textiel dat is gecertificeerd volgens de TÜV SÜD-normen. Verder voldoet AutoSock aan de PPP 53219:2000 voor auto’s en is het gecertificeerd volgens de Oostenrijkse ÖNORM V5121. Dit maakt AutoSock de hoogst gecertificeerde in zijn soort en een legale oplossing voor auto’s en bedrijfsvoertuigen. AutoSock is het enige alternatief dat langer dan 15 jaar bezig is met onderzoek en ontwikkeling en dus al jarenlang geoptimaliseerd is. Het product is een lichter, goedkoper en compacter alternatief voor sneeuwkettingen. AutoSock wordt beschermd door patenten in alle belangrijke markten en deze beschermen alle belangrijke functies.